Showbiz

“Njësoj” kënga e re e 2po2

2po2

Në stilin që e identifikon, Besnik Canolli reperi që njihet me nofkën 2po2 ka publikuar këngën me titull “Njësoj”. 

Kjo këngë është pjesë e albumit të cilin reperi e ka premtuar për sivjet.

Ai ka thënë se teksti i këngës flet për pjesën më të rëndësishme të jetës së tij.

Për albumin e paralajmëruar, reperi ka thënë se do të jetë autobiografik, real dhe i sinqertë.Për tekstin është kujdesur vetë reperi, ndërsa për muzikën B.O. Beatz.

Para tre muajsh, reperi publikoi këngën me titull “Nëse unë vdes” që deri tash ka grumbulluar mbi 4.5 milionë klikime.