Showbiz

“Time” shpall Taylor Swiftin si person të vitit

 

Këngëtarja, Taylor Swift, është shpallur “Personi i Vitit 2023” nga revista TIME, duke mposhtur një mori finalistësh që gjatë 12 muajve të fundit dominuan politikën, argëtimin dhe më shumë sfera tjera.

Revista ka shkruar se kurdo që Swift fillon të tregojë diçka, të gjithë duhet të dëgjojnë sepse jo vetëm që ka një jetë të jashtëzakonshme, por sepse ajo edhe di të tregojë histori.