Showbiz

Beyonce flet për jetën personale në filmin e saj

 

Këngëtarja e famshme botërore Beyonce, është shfaqur në një film të titulluar “Renaissance: A Film by Beyonce”, që përkon me albumin dhe turneun e saj.

Në këtë film ajo përshkruan se sa shumë ka punuar dhe si kanë rrjedhur gjërat deri tek realizimi i turneut.