Showbiz

Në dhjetor shfaqet filmi i ri nga Beyonce

 

Beyonce zbuloi të dielën se me 1 dhjetor do të lansojë një film për koncertin e saj “Renaissance 2023”, raporton Variety.

Titulli formal i filmit është "Renaissance: Një film nga Beyonce". Biletat për filmin kanë dalë në shitjet në zinxhirët e teatrove duke përfshirë AMC, Regal dhe Cinemark.