Showbiz

Shtëpia e “Shrekut” në Airbnb

 

Shtëpinë e “Shrekut” turistët mund të rezervojnë për një qëndrim, në një version real të shtëpisë moçalore, këtë vjeshtë në Airbnb, raporton “USA Today”

Mysafirët mund të qëndrojnë pa pagesë, në pronën e izoluar dhe të mbuluar me myshqe, nga data 27-29 tetor.