Showbiz

Asia Argento fajëson veten për vdekjen e Anthony Bourdainit

 

Aktorja Asia Argento thotë se e fajëson veten për vdekjen e të dashurit të saj, Anthony Bourdain.

Shefi i njohur i kuzhinës bëri vetëvrasje në vitin 2018 në moshën 61-vjeçare, dhe tani aktorja e njohur italiane, Asia Argento, e cila ishte në lidhje romantike me të për dy vjet, ka deklaruar se është pjesërisht fajtore për këtë ngjarje tragjike, raporton portali “Female”.