Showbiz

Common së shpejti debuton me shfaqje në “Broadway”

Foto: AP/Associated Press
 

Reperi dhe aktori, Common, do ta shënojë debutimin në “Broadway” gjatë kësaj vjeshte, duke luajtur në shfaqjen e shpërblyer me çmimin “Pulitzer” të dramaturgut, Stephen Adly Guirgis, “Between Riverside and Crazy”.

Aktori fitues i disa çmimeve të rëndësishme në karrierën e tij, si “Oscar”, “Emmy” dhe “Grammy”, i bashkohet kastës së këtij projekti të përbërë nga aktorët, Stephen McKinley Henderson, Elizabeth Canavan, Liza Colon-Zayas, Victor Almanzar, Michael Rispoli dhe Rosal Colon.