Showbiz

The Game i bën “diss” 10-minutësh Eminemit

 

The Game është rikthyer me albumin e tij të 10-të, “DRILLMATIC Heart Vs. Mind”, i cili përmban një diss 10-minutësh kundër reperit Eminem, me titull "The Black Slim Shady".

The Game jep një sërë referencash të thella për karrierën, katalogun dhe jetën personale të Eminemit, duke targetuar historinë e tij të varësisë, familjen e tij dhe debatin nëse Eminemi është fajtor për përvetësim kulturor, njoftoi NME.