Showbiz

Britney Spears dhe Elton John së shpejti me bashkëpunim

 

Pop ylli, Britney Spears, po rikthehet në skenën e muzikës, kësaj radhe si një grua e lirë.

Këngëtarja e famshme amerikane po i bashkon forcat me ikonën britanike të muzikës, Elton John, për bashkëpunimin e tyre të ardhshëm, “Hold Me Closer”, një version i ripërpunuar i hitit klasik të Johnit, “Tiny Dancer.”