Showbiz

Kim Kardashian ul në masë të madhe përqindjen e yndyrës në trup

Foto: AP
 

Kim Kardashian ka bërë të ditur se ka ulur në mënyrë drastike përqindjen e saj të yndyrës në trup këtë vit, ndërsa ka bërë një skanim të personalizuar të kornizës së saj.

“Një vit më parë përqindja ime e yndyrës në trup ishte 25 për qind, dhe tani është 18,8 për qind,” shpjegoi Kardashian, 41 vjeç, përmes një postimi në rrjetet sociale.