Showbiz

Publikohet portreti i parë i princit William dhe dukeshës Kate Middletone

 

Është publikuar portreti i parë zyrtar i princit dhe dukeshës së Kembrixhit.

Çifti mbretëror pati mundësinë të shikonte pikturën e artistit britanik të portreteve, i vlerësuar me shumë çmime ndërkombëtare, Jamie Coreth, teksa u shfaq në publik të enjten, në Muzeun Fitzwilliam të Universitetit të Kembrixhit.