Showbiz

Kim dhe Kanye shfaqen së bashku në publik

Foto: AP/Associated Press
 

Kim Kardashian dhe Kanye West janë ribashkuar në lojën e basketbollit të vajzës së tyre, North, dhe kështu e vërtetuan se më në fund kanë filluar të gjejnë gjuhë të përbashkët në rritjen e përbashkët të fëmijëve të tyre.

Ueb faqja për të famshëm “TMZ” i ka siguruar disa fotografi nga loja e North Westit, ku reperi dhe ylli televiziv shfaqen të ulur afër njëri-tjetrit. Megjithëse ata nuk shihen duke komunikuar, duket se kur vjen puna tek fëmijët e tyre, Ye dhe Kim, i lënë anash mëritë dhe problemet mes tyre që kanë lindur si pasojë e procesit të tejzgjatur të shkurorëzimit.