Showbiz

Shpat Kasapi bëhet baba për herë të parë

 

Këngëtari Shpat Kasapi dhe bashkëshortja e tij, Selvije Jao, janë bërë prindër për herë të parë.

Lajmi është bërë i ditur nga vetë këngëtari, Shpat Kasapi, në rrjetet sociale duke shpërndarë edhe një video.