Showbiz

Kylie Jenner ka siguruar urdhër ndalesë ndaj fansit të obsesionuar

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Ylli televiziv, Kylie Jenner, e ka siguruar një urdhër ndalesë ndaj fansit të obsesionuar pas saj.

Bukuroshja 24-vjeçare ka arritur të ndërmarrë masa ligjore për ta siguruar veten dhe familjen nga, Jrue Mesgan, i cili vazhdimisht ka tentuar t’i afrohet shtëpisë së saj në Holmby Hills të Kalifornisë. Kështu ka raportuar ueb faqja për të famshëm TMZ.