Showbiz

Shtyhet sërish data e lansimit të filmit “Morbius”

 

Filmi i ardhshëm i aktorit Jared Leto ku e luan rolin protagonist, “Morbius”, ka pësuar sërish ndryshim të datës së lansimit.

Fillimisht ai ishte planifikuar të lansohet në korrik të vitit 2020 por për shkak të pandemisë, data e publikimit të tij u shty disa herë. Përfundimisht ishte vendosur që “Morbius” të fillojë së shfaquri nëpër kinematë botërore në janar të këtij viti, por edhe ky plan ka ndryshuar dhe tani bëhet e ditur se filmi do të shfaqet për publikun e gjerë nga data 1 prill 2022.