Showbiz

Princat William dhe Harry bëhen bashkë për nënën e tyre

 

Princi William dhe Princi Harry po bashkohen për nënën.

Vëllezërit, marrëdhënia e të cilëve ka qenë e tensionuar në mënyrë të dhimbshme për pjesën më të madhe të dy vjetëve të fundit, u mblodhën për të nderuar të rinjtë që punonin shumë në emër të nënës së tyre të ndjerë, Princeshës Diana.