Showbiz

Blue Ivy sërish rrëmben vëmendjen nga prindërit Beyonce dhe Jay-Z

 

Vajza e yjeve të njohur të muzikës, Jay-Z dhe Beyonce, e rrëmbeu gjithë vëmendjen në reklamën e re të çiftit për kompaninë “Tiffany & Co.”.

Në reklamën dy minutëshe të titulluar “Date Night”, 9-vjeçarja Blue Ivy shihet duke pretenduar sikur po vrapon pas veturës së prindërve, para se të futet brenda saj për ta shoqëruar babin, mamin dhe qenin e familjes.