Showbiz

Kardashian e shqetësuar se nuk është nënë e mirë

 

Pos që është një biznesmene e famshme, Kim Kardashian duhet të gjejë kohë edhe për katër fëmijët e saj të vegjël North, Saint, Chicago dhe Psalm. Dhe ajo e gjen kohën, por nuk e shfrytëzon “si duhet”.

Duke folur për fëmijët e saj, Kim pranoi se shpesh shqetësohet se nuk është një nënë e mirë.