Showbiz

Amber Heard flet për fuqizimin e gruas

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Aktorja amerikane, Amber Heard, thotë se fuqizimi i vërtetë i grave vjen atëherë kur ato do të mund ta jetojnë të vërtetën e tyre, t’i mbrojnë idetë dhe veten, dhe të mos kenë frikë ta shprehin lirshëm mendimin.

Ylli i njohur i hollywoodit e realizoi një intervistë pak para sfilatës së markës “L’Oreal” në Paris, e cila i dedikohet fuqizimit të grave. Aktorja është ambasadore e kësaj kompanie të kozmetikës, e cila e ka lansuar një fushatë për inkurajimin e grave dhe burrave që ndërhyjnë në mënyrë të sigurt, nëse përjetojnë ose dëshmojnë ngacmime në rrugë.