Showbiz

Cardi B dhe Offset bëhen sërish prindër

Foto: AP
 

Çifti i reperëve Cardi B dhe Offset janë bërë sërish prindër.

“9/4/21,” shkroi Cardi në një fotografi ku u shfaq në shtratin e spitalit, së bashku me foshnjën dhe Offsetin.