Showbiz

“Vivo” titullohet filmi i animuar i jashtëzakonshëm i Netflixit

 

Një majmun dhe një vajzë mund të duken një kombinim i pakapshëm, por majmuni i quajtur Vivo dhe tinejxherja Gabi, e vërtetojnë se janë një dyshe e jashtëzakonshme dhe asgjë nuk mund t’i pengojë ata, në përfundimin e misionit të tyre.

Nga platforma më e madhe digjitale, Netflix, vjen filmi i ri i animuar me titull “Vivo”, i cili flet për dashuritë e humbura dhe shoqëritë e reja.