Showbiz

Eilish mirënjohëse ndaj Justin Bieberit

 

Që të dy janë ndër emrat më të mëdhenj në muzikë. Dhe Billie Eilish ka folur për ndikimin këngëtarit Justin Bieber në karrierën e saj muzikore. “Ai është më i miri, e dua”, ka thënë Billie, 19 vjeçe, kur u hap tema e Justinit në emisionin “The Morning Mashup të SiriusXM”.

Justin, që ka vite në muzikë, madje e ka ndihmuar Billien që ta arrijë qendrën e vëmendjes.