Showbiz

“The Suicide Squad 2” së shpejti nëpër kinema

 

Me lansimin e filmit “Suicide Squad” në vitin 2016, publiku e mirëpriti historinë e personazheve të ligë të bazuar në librat komikë “DC Comics”, të cilët bëhen bashkë për ta shpëtuar botën.

Dhe tani që vazhdimi i dytë i këtij projekti është gati, mendohet se vëmendja e adhuruesve do të jetë edhe më e madhe, për shkak të kastës së aktorëve yje të përfshirë në film.