Showbiz

Moore, 60-vjeçare, tregon sekretet e bukurisë

 

Julianne Moore ka treguar se si duket e re ndonëse është 60 vjeçe.

Në një intervistë për “The Sydney Morning Herald”, aktorja ka treguar se ndjek këshillat e nënës së saj dhe nuk rri në diell.