Showbiz

Jay-Z dhe Beyonce zyrtarisht pronarët e makinës më të shtrenjtë në botë

 

Jay-Z dhe Beyonce blenë një "Rolls Royce" të ri, të krijuar posaçërisht dhe të pajisur sipas dëshirave të tyre.

Modeli "Boat tail" është një kabriolet me dy dyer dhe katër vende. Automjeti unik i kushtoi një çifti të fuqishëm rreth 28 milionë dollarë.