Showbiz

Ikona e muzikës Bob Dylan sot feston ditëlindjen e 80-të

 

Adhurues anembanë botës e nderuan muzikantin Bob Dylan në ditëlindjen e tij të 80-të.

Qyteti i lindjes së legjendës së muzikës, Duluth në Minnesota, po e shënon edicionin e 11-të të festivalit vjetor, “Duluth Dylan Fest”, me ç’rast adhurues nga e gjithë bota janë ftuar t’i bashkohen festës së jetës së tij dhe karrierës 6 dekadëshe në muzikë.