Showbiz

Willis dhe Travolta kundër njëri-tjetrit në filmin e ri

 

John Travolta dhe Bruce Willis u paraqitën së bashku në filmin komedi të Quentin Tarantinos, “Pulp Fiction”.

Pas 27 vjetësh, dy burrat legjendarë do të ribashkohen në ekran në filmin e ardhshëm aksion “Paradise City”.