Showbiz

Emisioni i natës i prezantuesit Conan O’Brien po përfundon pas 11 vjetësh

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Një emisioni të natës mjaft të pëlqyer nga publiku, po i vjen fundi muajin e ardhshëm.

Shou “Conan” i prezantuesit karakteristik Conan O’Brien që transmetohet në kanalin “TBS”, do të përfundojë më 24 qershor. Kështu emisionit komik të mbushur me intervista me yje të ndryshëm dhe rubrika interesante, i vjen fundi pas gati 30 vjetësh të transmetimit.