Showbiz

Në “The Terminal List”, Pratt i përvishet punës për një rol krejtësisht ndryshe

Në “The Terminal List”, Pratt i përvishet punës për një rol krejtësisht ndryshe
 

Chris Pratt ka ndryshuar tërësisht pamjen gjatë xhirimeve për filmin e tij të radhës “The Terminal List”, në Hermosa Beach të Californias.

Aktori 41-vjeçar i filmit “The Guardians Of The Galaxy”, dukej më finok tek po nisej për xhirime në barin irlandez “Hennessey's Tavern”, me flokë të krehur dhe me mjekrën e rregulluar.