Showbiz

Kim dhe Kanye pajtohen për kujdestari të përbashkët të katër fëmijëve të tyre

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Kanye West është pajtuar ta ndajë kujdestarinë e katër fëmijëve me yllin Kim Kardashian

Reperi i është përgjigjur kërkesës për shkurorëzim të bërë nga bashkëshortja e tij më 19 shkurt të këtij viti, dhe tani çifti është në proces e sipër për t’i dhënë fund martesës pothuajse shtatë vjeçare.