Showbiz

Amy Poehler protagoniste dhe regjisore e filmit “Moxie”

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Është publikuar trileri i parë i filmit të ri të aktores Amy Poehler. Me titull “Moxie”, ky projekt është realizuar nga platforma e njohur digjitale Netflix.

I bazuar në romanin me të njëjtin emër të autores Jennifer Mathieu, në filmin “Moxie” luajnë edhe aktorët: Hadley Robinson, Alycia Pascual-Peña, Poehler herself, Patrick Schwarzenegger, Lauren Tsai, Josephine Langford dhe të tjerë.