Showbiz

Matt Damon i bashkohet kastës së filmit “Thor: Love and Thunder”

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Aktori 50-vjeçar, Matt Damon, ka arritur në Sydney të Australisë, ku do të qëndroj i vetizoluar për dy javë, para se të fillojnë xhirimet e filmit të ardhshëm me buxhet të lartë, “Thor: Love and Thunder”.

Në një deklaratë për mediat lokale, Damon ka thënë: “Jam shumë i lumtur që unë dhe familja ime, do të mund ta quajmë Australinë shtëpi për këta muajt e ardhshëm. Ekipet e filmave në këtë vend janë të njohur anembanë botës për profesionalizmin dhe faktin se është vërtetë argëtuese të punosh me ta, prandaj ia vlen t’i durojë 14 ditë në karantinë”.