Showbiz

Miley Cyrus rrëfen “eksperiencën e saj” me jashtëtokësorët

Foto: AP
Foto: AP
 

Këngëtarja dhe aktorja e njohur, Miley Cyrus, i shtohet listës së personave të famshëm që pretendojnë se kanë parë një qenie jashtëtokësore.

Teksa ka folur për eksperiencën e saj “para-normale”, Cyrus tregoi se ajo ishte ndjekur nga një lloj UFO, në San Bernardinos.