Showbiz

Kitarat e Swiftit dhe Cooperit shiten në ankand

Foto: Reuters
 

Taylor Swift, Bradley Cooper dhe Keith Urban kanë dhuruar kitarat e tyre në një ankand për muzikë në Nashville për të rritur fondet për punëtorët e përditshëm të industrisë, jetesa e të cilëve është vështirësuar nga pandemia me koronavirus.

Swift ka nënshkruar kitarën akustike Gibson me të cilën ka performuar këngën e saj të re në shtator derisa pritet të shitet në ankand.