Showbiz

Nora Istrefi dhe Butrint Imeri sjellin “Dy zemra”

Nora Istrefi dhe Butrint Imeri sjellin “Dy zemra”

Këngëtarët Nora Istrefi dhe Butrint Imeri kanë lansuar projektin e tyre më të ri të quajtur “Dy zemra”.

Teksti është shkruar nga Butrint Imeri dhe reperi Gjiko. Ndërkaq video është punuar nga CINEGR8.