Showbiz

Buta vjen me llejbëllin e ri dhe studion “Uptown”

Buta vjen me llejbëllin e ri dhe studion “Uptown”

Këtë të diel në Top Koha Music vjen Buta.

Artisti tregon për studion muzikore me te re te tij dhe llejbellin e krijuar “Uptoën”. Për Butën është e rëndësishme që të këtë një hapësirë ku ai të ndjehet si në shtëpinë e tij, kjo ishte dhe njëra nga arsyet e krijimit të studios.