Showbiz

Muzikant dhe hero popullor: Mikis Theodorakis mbush 95 vjeç

Muzikant dhe hero popullor: Mikis Theodorakis mbush 95 vjeç

 

Zëri i tij është i ngulitur në kujtesën e Greqisë, si në aspektin muzikor ashtu edhe në atë politik. Edhe në moshën 95 vjeçare Mikis Theodorakis vazhdon të jetë aktiv.