Showbiz

Robbie Williamsin e kishin kërcënuar në Haiti me heqje koke

Robbie Williamsin e kishin kërcënuar në Haiti me heqje koke
Foto: AP

Robbie Williams ka zbuluar se së bashku me gruan e tij Ayhda Field ishin kërcënuar se do t’u hiqet koka, derisa po kryenin punë vullnetare në Haiti.

Këngëtari vizitoi këtë shtet në Karaibe me UNICEF-in në vitin 2010 pasi tërmetit që la 250.000 të vdekur dhe 1.5 milionë të pastrehë, shkruan revista MNE.