Showbiz

Tysoni mbush 54 vjet

Tysoni mbush 54 vjet

Michael Tyson ka lindur pikërisht më 30 qershor të vitit 1966. Ai është një ish boksier profesionist amerikan i cili konkurroi nga 1985 deri në 2005. Sot ai mbushi 54 vjet.

Tysoni mbretëroi si kampion i padiskutueshëm i peshave të rënda botërore dhe mban rekordin si boksier më i ri për të fituar titullin e rëndë në 20 vjet, 4 muaj dhe 22 ditë të vjetra.