Showbiz

James Corden i përlotur foli për racizmin në emisionin e tij “The Late, Late Show”

James Corden i përlotur foli për racizmin në emisionin e tij “The Late, Late Show”

Prezantuesi i njohur televiziv, James Corden, u emocionuar tej mase teksa foli për racizmin në episodin e fundit të emisionit të tij, “The Late, Late Show”.

Ndër të tjera, prezantuesi dhe aktori britanik e pranoi se do të dëshironte të kishte mundësi t’ia jap një përqafim udhëheqësit të bendit muzikor të këtij shou, Reggie Watts, pasi ky i fundit e rrëfeu eksperiencën e tij personale me racizmin.