Showbiz

Sia i ka adoptuar dy djem vitin e kaluar

Foto: Reuters
 

Ylli i hitit “Together”, Sia, në janar e kishte konfirmuar lajmin se e ka adoptuar një djalë, por tani, kantautorja e famshme e ka zbuluar se është nën e dy djemve të adoptuar, që të dy në moshën 18-vjeçare të cilët i kishte marrë nën kujdesin e saj për shkak se ishin rritur në sistemin e jetimoreve, dhe nuk kishin ku të shkonin.

Në një intervistë të fundit kur u pyet për adoptimin e një djali, Sia shpjegoi: “Po. Në fakt unë i kam adoptuar dy djem vitin e kaluar. Që të dy ishin në moshën 18-vjeçare dhe po rriteshin në sistemin e jetimoreve. Prandaj, po, unë i kam adoptuar ata dhe i dua vërtetë shumë.”