Showbiz

“Terminatori” dhe fati i tij i zi

 

Më në fund ka arritur “Terminator: Dark Fate” me Arnold Schwarzeneggerin dhe Linda Hamiltonin nën syrin vigjilent të James Cameronit, një vazhdim ky që i njeh vetëm T1 dhe T2 dhe megjithatë - filmi (tani për tani) ka dështuar, të paktën në fundjavën e hapjes.

Studioja Paramount nuk priste që në fundjavën e parë filmi t’i fitonte vetëm pak më shumë se 29 milionë dollarë në tregun e brendshëm (Amerikën e Veriut), ku filmi filloi të shfaqej në mbi 4.000 vende. Studioja thuhet se i priste të paktën 40 milionë dollarë pas fundjavës së parë në Amerikën e Veriut.