Showbiz

DiCaprio e quan Thunbergun “lidere e kohëve tona”

DiCaprio e quan Thunbergun “lidere e kohëve tona”
 

Aktori i famshëm i Hollywoodit, Leonardo DiCaprio, është figura e njohur më e fundit që lavdëroi aktivisten 16-vjeçare suedeze, Greta Thunberg, për luftën e saj kundër ndryshimeve klimatike.

DiCaprio dhe Thunberg, të cilët janë shumë të zëshëm me misionin e tyre për luftën kundër ndryshimeve klimatike, së fundmi janë takuar për të diskutuar “angazhimin e tyre për të mbështetur njëri-tjetrin, me shpresën për të siguruar një të ardhme më të ndritshme për planetin tonë”, shkruan NME. Më 2 nëntor, në një postim në Instagram, DiCaprio dokumentoi takimin e tyre dhe lavdëroi ndikimin e adoleshentes duke e quajtur Thunbergun një “lidere e kohëve tona”.