Arbëri

Leonardo DiCaprio del në mbrojtje të Vjosës

 

Aktori me famë botërore, Leonardo DiCaprio, ka dalë publikisht kundër vendimit të Qeverisë së Shqipërisë që të ndërtohen tetë hidrocentrale në lumin Vjosa.

Përmes rrjetit social Instagram, DiCaprio ka shpërndarë videon dhe tekstin e “AP-së” ku flitet për planet që i japin fund veçantisë së lumit shqiptar.