Showbiz

Neil Patrick Harris arrin tek Neo dhe Trinity në Matrix

Neil Patrick Harris arrin tek Neo dhe Trinity në Matrix

Edhe pse njihet më shumë për rolin e bandillit në “How I Met Your Mother”, Neil Patrick Harris (46) tani do të mund ta shohim në një rol paksa të ndryshëm. Sipas revistës Variety, aktori ka pranuar të luajë në vazhdimin e 4-të të Matrixit. Dhe nuk bëhet fjalë për ndonjë rol të vogël, kanë konfirmuar burime të afërta me produksionin.

Qysh më herët, këtë gusht, u njoftua se po vinte vazhdimi i katërt i Matrixit, dhe se rolet e Neos dhe Trinity do t’i reprizojnë Keanu Reeves dhe Carrie-Anne Moss, shkruan KOHA Ditore. Asgjë nuk dihet për ngjarjen në film, ndërsa në IMDB është vetëm një informacion i kufizuar se filmi pritet në kinema në vitin 2022. Regjinë do ta bëjnë Lane dhe Lilly Wachowski, ndërsa skenaristë janë Alexander Hemon dhe David Mitchell.