Showbiz

Christina Aguilera flet për “ujqërit” e industrisë së muzikës

Christina Aguilera flet për “ujqërit” e industrisë së muzikës

Christina Aguilera ka treguar se si është përballur me anën e errët të industrisë së muzikës. Në një intervistë të re, ylli i pop-it (38) foli për meshkujt me të cilët duhej të ballafaqohej ndërsa po e ndiqte karrierën e saj të këndimit/aktrimit, ka raportuar The Sunday Times.

Aguilera, e cila u bë e famshme për herë të parë në Mickey Mouse Club në vitet 1990, tha: "Ishte një biznes me kaq shumë ujqër. Burra të moshuar që kishin qëllime të tjera. Kur jeni aq e re në një biznes të drejtuar nga meshkujt, do t’i shihni anët më të errëta të gjërave dhe të dëgjoni se si meshkujt flasin për femrat, si flasin për gjoksin tim.