Showbiz

Post Malone i shkrin të gjitha zhanret

Post Malone i shkrin të gjitha zhanret

Post Malone është mizantrop i lindur në aspektin melodik me një zë që gjithnjë tingëllon si një jehonë tepër e largët.

Nëse Drake është shquar si arkitekti i evolucionit të popit të dekadës së fundit, Post Malone është adoptuesi i tij më i regjur, duke na i bërë të pashmangshme këngët e popit post-rap me lirshmërinë dhe natyrshmërinë me të cilën i ka sjellë, megjithëse mbesin si këngë që nuk lënë gjurmë të mëdha, transmeton Koha Ditore.