Showbiz

Tarantino dhe Peele: Çfarë kanë të përbashkët?

Tarantino dhe Peele: Çfarë kanë të përbashkët?
 

Filmi i fundit i Quentin Tarantino, “Once Upon a Time in Hollywood”, është vetëm filmi i dytë origjinal i vitit 2019 që e ka tejkaluar pragun prej 100 milionë dollarësh në kinematë amerikane.

Filmi i sapo-shfaqur është kryesisht fiktiv, megjithëse ndërthuret me njerëz të vërtetë në histori dhe i përdor vrasjet e Charles Manson si prapavijë.