Showbiz

Chris Evans udhëheq aksionin e shpëtimit në filmin e ri të Netflixit

Chris Evans udhëheq aksionin e shpëtimit në filmin e ri të Netflixit

Netflixi e ka publikuar trailerin zyrtar në një kohëzgjatje prej dy minuta e gjysmë për filmin e ri, triler dramën historike “The Red Sea Diving Resort”, i cili do të shfaqet në këtë shërbim streaming në fund të korrikut.

Ngjarja është e vendosur në fillim të viteve 1980 në Etiopi dhe bën fjalë për përpjekjen e përbashkët të komunitetit etiopian dhe agjentëve të Mossadit për t’i larguar refugjatët nga shteti i zhytur në luftë në Izrael. Titulli i filmit i referohet vendpushimit në Sudan i cili shërbeu si një front për kryerjen e operacioneve jashtëzakonisht të rrezikshme, por të domosdoshme, shkruan KOHA Ditore. E gjitha kjo zhvillohet gjatë kryengritjes revolucionare të pasuar nga lufta civile me Izraelin dhe e vetmja gjë që mund ta përdorin si front është vendpushimi i braktisur. Në rolin kryesor shfaqet Chris Evans si Ari Kidron, udhëheqës i grupit të fshehtë të agjentëve ndërkombëtarë.