Showbiz

Arrijnë pamjet e para dhe posteri zyrtar i filmit “Gemini Man”

Arrijnë pamjet e para dhe posteri zyrtar i filmit “Gemini Man”
 

“Ky tregim nuk është treguar në mënyrën se si jemi mësuar t’i shikojmë filmat. Falë teknologjisë së pabesueshme të re digjitale, jo vetëm që më në fund mund ta shohim edhe Will Smithin e ri dhe të vjetër, të mishëruar së bashku në ekran, por këtë tregim mund ta përjetojmë edhe në një mënyrë krejtësisht të ndryshme. Është fati im që mund të eksperimentoj dhe t’i testoj kufijtë e asaj që mund të na ofrojë kinemaja e re digjitale.

Në këtë mënyrë mund të punoj me dy Will Smitha - njërin të sofistikuar, dhe tjetrin pafundësisht të sinqertë. Sipas mendimit tim, ky është Willi në edicionin e tij më të mirë, ndërsa kur ata të dy bashkohen, kjo është me të vërtetë magjike. Shpresoj sinqerisht që ky film do ta sjellë një përvojë krejtësisht të re për audiencat në mbarë botën”- tha regjisori Ang Lee.